Kort om os


Socialpædagogisk Center Næstved er kommunens botilbud til mennesker med funktionshæmning.
Vores personale yder støtte til 450 borgere i overensstemmelse med visitation og handleplaner.

Vores medarbejdere har kompetencer og erfaring inden for en bred vifte af fagområder. Vi har blandt andet sundhedsmedarbejdere, pædagoger, lærere og sygeplejersker ansat.
Vi samarbejder med kommunens øvrige behandlingstilbud, og Socialpædagogisk Center er et eftertragtet praktisksted for studerende.

Vi har en narrativ og anerkendende pædagogisk tilgang til hver enkelt borger. Vi arbejder med selvbestemmelse, medbestemmelse og indflydelse.

Centret er båret af stabile og forudsigelige rutiner, hvor der også i høj grad er plads til oplevelser, traditioner, udfordringer og overraskelser. Det, mener vi, er den rigtige blanding når formålet er tryghed, udvikling og livsglæde.

Vi støtter den enkelte borger i at mestre eget liv ud fra den individuelle socialpædagogiske kompensation og de givne rammer. Vi yder støtte til det hele liv, og har altid en åben, aktiv og respektfuld kommunikation med vores borgere, samarbejdspartnere og hinanden.

Pædagogisk praksis. Vi har en narrativ og anerkendende pædagogisk tilgang til hver enkelt borger. Vi har fokus på udvikling af personlige kompetencer, og dét der virker.

Vi arbejder med selvbestemmelse, medbestemmelse og indflydelse, således at borgeren bliver i stand til at tage ansvar for eget liv. Enhver pædagogisk indsats har borgeren i centrum. Vi er nysgerrige på den personlige fortælling og tilstræber altid inddragelse af egne ressourcer, i en åben og repspektfuld dialog. 

 
 

test

Socialpædagogisk Center Næstved


Socialpædagogisk Center Næstved er båret af stabile og forudsigelige rutiner, hvor der også i høj grad er plads til oplevelser, traditioner, udfordringer og overraskelser.
Det, mener vi, er den rigtige blanding, når formålet er tryghed udvikling og livsglæde.
Vi støtter den enkelte borger i at mestre eget liv ud fra den individuelle socialpædagogiske 
kompensation og de givne rammer. 
Vi yder støtte til det hele liv, og har altid en åben, aktiv og respektfuld kommunikation med vores borgere, samarbejdspartnere og hinanden.
 

 

 • COLOURBOX14272885

  COLOURBOX14272885

 • COLOURBOX12589853

  COLOURBOX12589853

 • COLOURBOX1801678

  COLOURBOX1801678

 • COLOURBOX3296018

  COLOURBOX3296018