PLejlighederne

Birkebjerg Allé 


På Birkebjerg Allé bor der ti voksne borgere af begge køn i alderen 30-62. De bor i individuelle lejemål i 1-værelses lejligheder med adgang til fællesfaciliteter og terrasse. Borgerne har enten psykisk funktionsnedsættelse eller lettere til svær fysisk funktionsnedsættelse.
 
Vi søger at skabe en struktureret og forudsigelig hverdag, der er tilpasset den enkelte borger, så han eller hun kan overskue og klare tilværelsen i et trygt og udviklende miljø. 
 
Alle beboere får tilbudt pædagogisk støtte. Vi respekterer det, hvis den enkelte takker nej til støtten, men vi er opsøgende med den. 
 
Hver beboer har en overordnet handleplan. Den bruger vi til at aftale mål og metoder for den pædagogiske indsats. Vi støtter og guider borgerne i at leve det liv, de ønsker ud fra de givne rammer. Naturligvis med udgangspunkt i egne kompetencer og behov.
 
Borgerne har forskellige fritidsaktiviteter. De spiser ofte sammen, og flere modtager støtte i forbindelse med kostvejledning og motion.
 
 
Målsætning
Vi vil skabe struktur og livsmuligheder, der giver mening for den enkelte. Vi har fokus på medbestemmelse, og hvem borgerne hver især er.
 
Målgruppe
Voksne med udviklingshæmning. 
Der kommer tilsyn to gange hver nat af social- og sundhedsassistenter.
 
 

Birkebjerg Allé

Birkebjerg Allé 7

4700 Næstved.

Telefon 20 69 65 26

eller 25 45 12 85

Kontakt os via mail som

Privat Person

Virksomhed

 

 

 

test

Socialpædagogisk Center Næstved


Socialpædagogisk Center Næstved er båret af stabile og forudsigelige rutiner, hvor der også i høj grad er plads til oplevelser, traditioner, udfordringer og overraskelser.
Det, mener vi, er den rigtige blanding, når formålet er tryghed udvikling og livsglæde.
Vi støtter den enkelte borger i at mestre eget liv ud fra den individuelle socialpædagogiske 
kompensation og de givne rammer. 
Vi yder støtte til det hele liv, og har altid en åben, aktiv og respektfuld kommunikation med vores borgere, samarbejdspartnere og hinanden.
 

 

 • COLOURBOX14272885

  COLOURBOX14272885

 • COLOURBOX12589853

  COLOURBOX12589853

 • COLOURBOX1801678

  COLOURBOX1801678

 • COLOURBOX3296018

  COLOURBOX3296018