Lejlighederne 

Jasminvej 3


Der er 23 lejligheder på Jasminvej. De er fordelt på to etager, hvor hver beboer har egen lejlighed med stue og åbent køkken, soveværelse, bad, toilet og enten have eller altan samt udgang til fællesarealer og fællesrum. Det store fællesrum i stueetagen af de to store blokke danner rammen om samvær for beboerne. Borgerne er voksne med psykisk/fysisk funktionsnedsættelse, samt voksne med andre diagnoser.

Området ligger naturskønt, tæt på kanalen og samtidig tæt på byen. Der er let adgang til  offentlige transportmidler. 
 
Støtten på Jasminvej er baseret på individuelle handleplaner og tager udgangspunkt i den enkelte borger og dennes behov. Vi bestræber os på, at borgeren skal leve det bedst mulige liv ud fra egne kompetencer, ressourcer og ønsker.
 
Vi har en anerkendende pædagogisk tilgang til hver enkelt borger, vi ser på det, der virker og lader det være inspiration til vores faglighed.
 
På Jasminvej er der fællesarrangementer så som filmaftner, højtidsarrangementer, ferieture, fællesspisning og meget andet. Borgerne har mulighed for at kontakte personalet mellem kl. 7.00 – 21.00 alle ugens dage. Der er ingen nattevagt. 
 
Målsætning:
Trygge rammer hvor den 
enkelte borger oplever trivsel og livsglæde i hverdagen. 
 
Målgruppe
Voksne med psykisk/fysisk funktionsnedsættelse samt voksne med andre diagnoser eks. ADHD, sent udviklede, autisme og lignende.
 
På Jasminvej er der ansat socialpædagoger og omsorgsmedhjælpere. Medarbejderne yder derudover støtte til andre borgere som bor i egen bolig i nærområdet. Vi har kontor på Spireavej 91, 20 meter fra boligblokken, med toilet og bad, der deles med hjemmeplejen.

 

Jasminvej 3

4700 Næstved

Telefon 55 88 23 30

Kontakt os via mail som

Privat person

Virksomhed

 

test

Socialpædagogisk Center Næstved


Socialpædagogisk Center Næstved er båret af stabile og forudsigelige rutiner, hvor der også i høj grad er plads til oplevelser, traditioner, udfordringer og overraskelser.
Det, mener vi, er den rigtige blanding, når formålet er tryghed udvikling og livsglæde.
Vi støtter den enkelte borger i at mestre eget liv ud fra den individuelle socialpædagogiske 
kompensation og de givne rammer. 
Vi yder støtte til det hele liv, og har altid en åben, aktiv og respektfuld kommunikation med vores borgere, samarbejdspartnere og hinanden.
 

 

 • COLOURBOX14272885

  COLOURBOX14272885

 • COLOURBOX12589853

  COLOURBOX12589853

 • COLOURBOX1801678

  COLOURBOX1801678

 • COLOURBOX3296018

  COLOURBOX3296018